Cum sa rezervati

 

Vizualizarea si rezervarea ofertelor din sistem e foarte usoara. Aici va vom arata cum sa va achizitionati vacanta de vis.


1. Gaseste cea mai buna oferta – completeaza campurile din caseta de cautare, specifica toate detaliile care te intereseaza. Pe ecran vor fi afisate o lista cu ofertele ce corespund criteriilor tale de cautare. Verifica detaliile ofertei selectate, conditiile de participare si asigurarea(unde e cazul).

2. Efectueaza rezervarea initiala – e foarte usor. Dupa stabilirea intervalului vacantei, orasul de plecare, tipul de camera, tipul de masa si alti parametric relevant, sistemul va verifica disponibilitatea ofertei apoi se poate efectua o rezervare initiala.

3. Asteptati sa fiti contactati de unul din consultantii nostri – dupa efectuarea rezervarii, consultatii nostri va vor contacta pentru confirmarea rezervarii.

4. Semneaza contractul – in acest pas, hotaraste-te cum vrei sa intri in posesia contractului(trimis prin posta electronic/fizica sau in persoana la sediul agentiei noastre). Dupa semnarea lui, trimite-l electronic/fizic la sediul agentiei noastre.

5. Efectueaza plata – suma specificata in contract, in contul dedicat.

6. Vei primi o confirmare – acest document trebuie sa fie prezentat companiei aeriene/touroperatorului.

7. Cu doua zile inainte de plecare te vom contacta pentru a reconfirma orarul de zbor/datele de cazare si iti vom ura un concediu placut.

8. Tot ce va ramane de facut este sa va faceti bagajele si sa petreceti moment de neuitat.


Bucurati-va de vacanta! Daca aveti intrebari, va rugam contactati-ne la numarul de telefon listat in sectiunea de Contact.

Atentie:
Semnarea documentelor este angajamentul Dumneavoastra de a rezerva si plati un produs turistic. Dupa confirmarea rezervarii(documente semnate si alocarea unui numar de rezervare de catre touroperator) angajamentul e definitiv si final iar orice solicitare de modificare a termenilor contractuali va duce la costuri(specificate in “Termeni si conditii”).